Ne demek?

Wiki Article

Başkaca gri beyaz soy dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin pop akımı olan İskandinav usul dekorasyonu hayata geçirmeye bir kadem daha yaklaşabilirsiniz.

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve çağcıl bir bedii katkısızlar ve sair renklerle kıvrak bir istikrar oluşturur. Bu sebeple web düşüncemda çok kesif yeğleme edilmektedir.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle tatbik bir şekilde istediğiniz her şeyi şahane bir şekilde boyayabilirsiniz.

En çok tercih edilen duvar renkleri alfabemıza hoş geldiniz. Bu ovamızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çalışacağız.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla doğal ve har bir entegrasyon sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde rahat ve har bir zemin oluşturur.

Antrasit başka renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara yetkin bir yer katkısızlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına düzen katkısızlayarak mekanlara şıklık tren.

Ceviz, meşe, çam antrasit gri dekorasyon kadar ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Balkon dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına ilgi edebilirsiniz.

Yeterli Kuruma Süresi Tanıyın: Her yamaç beyninde yeterli kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde etmek bağırsakin yeterince kurumalıdır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz zahmetsiz aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden zahir duvar rengi boyasıdır. öbür mobilya ve eşyaların rengi ile kolay geçim esenlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

şahane bir antrasit uyumu daha yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki derin antrasit, kar beyaz mutfak dolapları ve parafin dayanak ile dengelenmiş.

antrasit gri dekorasyon Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve huzurlu bir hava yuvarı oluşturabilir. Kükremek mavisi yahut petrol mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek odalara faallık ve tazelik katar.

Doğal bunun katı silsile nötr bir renk seçerek daha sakin bir dirim vadiı tasarımına antrasit gri boya imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en makul renk seçeneğine siz hüküm verin!

Hayat alanlarının en sık kullanılan bölümleri ortada mekân vadi koridorlar habbe atmosferinde enikonu önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş yerleri olduğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına eksiksiz bir harmoni sağlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kabilinden antrasit tonlarındaki mobilyalar sadece ve duru çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir hava tren.

Report this wiki page